Якщо Ви ніколи не мали справу з приготуванням їжі на мангалі, але хочете цьому навчитися, то перше, що необхідно дізнатися це, як розпалити деревне вугілля, щоб воно мало правильну температуру і було готове до подальшого виготовлення продуктів. Досвідчений і найкращий виробник деревного вугілля, брикетів, а також інших товарів для пікніка Grilly з радістю допоможе вам розібратися, а також надасть покрокову інструкцію з правильного розпалювання та підготовки вугілля.

 

Які характеристики має вугілля деревне?

Вугілля деревне - це сертифікований продукт, який виготовляється промисловим способом, при цьому не забруднюючи навколишнє середовище і не вчиняє шкідливого впливу на здоров'я людини. Для його виготовлення використовуються бук, граб та дуб, але не самі дерева, а їх залишки, що закуповуються легальним способом. До плюсів використання вугілля можна віднести:купити деревне вугілля

Деревне вугілля має правильного розміру шматки, які повністю готові для розпалювання.

Вугілля від ТМ Гриллі немає пилу, добре і швидко розгоряється.

Для розпалу деревного вугілля потрібно лише 10 – 15 минут.

У процесі горіння вугілля не димить, не іскриться і не виділяє неприємного запаху.

Також деревне вугілля має деякі мінуси, які не особливо позначаються на його прямі обов'язки та високі якості:

Деревне вугілля купити можна швидко на офіційному сайті Гриллі grilly.ua має менший час горіння в порівнянні з деревновугільними брикетами.

Деревне вугілля від виробника Гриллі має не надто високу температуру горіння, в результаті чого продукти готуються трохи довше.

Для того, щоб зрозуміти, яка кількість вугілля вам необхідна, слід визначитися з кількістю продуктів, які Ви збираєтеся приготувати. Як правило, мангал заповнюють на половину, на висоту 15 – 20 см від шашлику.

 

Купити деревне вугілля: Як правильно його розпалювати?

Купити деревне вугілля для приготування їждеревне вугілля купити і на свіжому повітрі - це правильний вибір, так як розпалювати його дуже просто і швидко, а готова їжа вас порадує своїм неймовірним смаком та ароматом. Пропонуємо до вашої уваги покрокову інструкцію з розпалювання деревного вугілля:

Відкрийте пачку вугілля і рівномірно розподілить його по дну мангалу.

Використовуйте сухий або рідкий засіб для розпалювання вугілля, який необхідно додати прямо на вугіллі.

У процесі розпалювання можна періодично перемішувати вугілля або використовувати спеціальний віяло для мангалу.

Всі вентиляційні отвори мангалу або гриля повинні бути відкриті, щоб вугілля добре розгорілося.

Ви завжди можете купити вугілля деревне інтернет магазин Grilly яке пропонує в упаковці різної розфасовки за вигідними та доступними цінами.