Одноразовий гриль торгової марки GRILLY 🔥🔥🔥 - зручний і безпечний для довкілля спосіб приготувати улюблені страві на вогні! Точніше на жару від вугілля.
1. Гриль можна розпалювати на любій термостійкій поверхні: на траві, на камені, на підвіконні, на балконі, на терасі тощо.
2. Коли вугілля прогорить і буде рівномірний жар, можна класти їжу смажитися. Тривалість горіння вугілля біля 3-х годин. Тобто, можна зробити 3-5 закладок їжі!
3. Після того, як вугілля вистине (або гріль можна загасити водою), сам гриль, металеву підставку і решітку, паперову упаковку можна забрати з собою і здати в пункт прийому вторсировини. Не залишайте сміття на природі!
Гарної вам погоди і смачного!
Запрошую відпочивати в Закарпатті!
"Екскурсії з Максом Адаменко" - https://www.facebook.com/exmukachevo/