Одноразовий гриль торгової марки GRILLY  🔥🔥🔥 - зручний і безпечний для довкілля спосіб приготувати улюблені страві на вогні! Точніше на жару від вугілля.

1.  Гриль можна розпалювати на любій термостійкій поверхні: на траві, на камені, на підвіконні, на балконі, на терасі тощо.

2.  Коли вугілля прогорить і буде рівномірний жар, можна класти їжу смажитися. Тривалість горіння вугілля біля   3-х годин. Тобто, можна зробити 3-5 закладок їжі!

3.  Після того, як вугілля вистине (або гріль можна загасити водою), сам гриль, металеву підставку і решітку, паперову упаковку можна забрати з собою і здати в пункт прийому вторсировини. Не залишайте сміття на природі!

Гарної вам погоди і смачного!
Запрошую відпочивати в Закарпатті!

"Екскурсії з Максом Адаменко" - https://www.facebook.com/exmukachevo/

https://grilly.ua/