Хто знайде на фото замок "Сент-Міклош" ?

Він по центру і трохи вище кебаба з підчеревиною і шампіньйонів з папригою, на одноразовому грилі ТМ "GRILLY", що виготовляється в місті Перечин.

Всередині - алюмінієва кювета з пресованим деревним вугіллям під решіткою та дротяна підставка. Вугілля прокладене промасленим папером для розпалки. Пропаліть вугілля 15 хвилин і маєте майже 2 години стабільного жару.

Встигните посмажити все і ще чай заварити)))

Лише після приготування їжі, як охолоне, не забудьте забрати з собою і викинути у сміття!

Ласкаво просимо до Закарпаття!

Автор статті: Макс Адаменко

https://www.facebook.com/exmukachevo

https://grilly.ua/

https://www.facebook.com/grillyua/