Вугілля для мангалу: https://grilly.ua/vugillya/
Готую гриби на мангалі використовуючи деревне вугілля від GRILLY. Огляд вугілля для мангалу.
Вихідна сировина для виробництва вугілля GRILLY - дерево твердих порід: дуб, бук і граб. Це гарантує хорошу температуру і тривалість горіння.

Інстаграм: https://www.instagram.com/grillyuaukraine/
Фейсбук: https://www.facebook.com/grillyua
Сайт Grilly: https://grilly.ua/

Одне з головних переваг вугілля в тому, що його не потрібно рубати і чекати поки він згорить. Це вугілля повністю пройшло процес піролізу, а це означає, що в ньому не залишилося шкідливих смол.

У підсумку 15 хвилин йде на розпал та розгорання, після чого можна насолоджуватися рівномірним жаром, відсутністю полум'я і мінімальною кількістю диму.
Заявлені виробником час розпалу й час горіння відповідають реальності.

Продукція GRILLY сертифікована в Європі, тому від неї можна очікувати екологічності. Причому як при горінні, так і виробництві.

 

 

Якщо Ви хочете приготувати їжу на мангалі або грилі, то важливе значення має продукція, а саме вугілля деревне, яке Ви будете застосовувати для цього. Оскільки при горінні вугілля виділяє дим, а також жар, то усі шкідливі речовини і смоли, які воно містить залишатимуться на продуктах, які Ви готуєте. А це у свою чергу не корисно і навіть небезпечно для вашого самопочуття і здоров'я. Саме тому до вибору виробника, який випускає деревне вугілля необхідно підходити з усією відповідальністю. Але, якщо ви виберете деревне вугілля від виробника Grilly, то з такими проблемами Ви точно не зіткнетеся, оскільки це продукт найвищої якості.

 

Вугілля для мангалу від ТМ Гриллі: В чому його особливості і переваги? 

Для того, щоб насолодитися смачним, ароматним і соковитим шашликом, отримати пропечену з хрусткою скоринкою рибку, а також апетитні овочі, вам потрібне вугілля для мангалу. Але це має бути не просто вугілля, а продукт з високими характеристиками і показниками якості. Саме таке деревне вугілля виготовляє український виробник Гриллі. Вугілля випускається на Перечинському лісохімічному комбінаті з використанням автоматизованих процесів, а також дотриманням усіх міжнародних вимог і норм. Крім того, комбінат має відповідні сертифікати, які підтверджують його легальну закупівлю деревини і нешкідливість виробництва для екології.

Ви можете сміливо використати деревне вугілля для мангалу від ТМ Гриллі і не турбуватися про його негативний вплив на ваше здоров'я. Крім того вугілля має такі особливості і характеристики, які і виділяють його серед інших аналогів:

Купити вугілля для мангалу означає придбати екологічно чисту продукцію, яка проходить етап піролізу - повне очищення від шкідливих смол.
При виготовленні вугілля використовуються не самі дерева (бук, граб і дуб), а лише залишки деревини, тому згубного впливу на екологію виробництво не несе.
Деревне вугілля купити яке Ви можете, як для приготування їжі на відкритому повітрі, так і всередині приміщення, має однаковий розмір, який не вимагає попереднього подрібнення. Воно повністю готове до використання.
Вугілля досить швидко розгорається без періодичного перемішування або іншої сторонньої допомоги. Для його розпалювання вам знадобиться усього лише 10 - 15 хвилин і можна приступати до приготування улюблених продуктів.
Час корисного горіння вугілля складає приблизно 1 годину 15 хвилин, а це означає, що при одній закладці можна приготувати не маленький шматок м'яса, декілька рибок або не малу кількість овочів.
В процесі горіння вугілля не виділяє надмірного диму, практично не має запаху, характеризується відсутністю полум'я, яке потрібно постійно гасити. Крім того, якщо купити деревне вугілля для мангалу від ТМ Грилли Ви будете насолоджуватися рівномірним жаром, а це означає, що продукти будуть рівномірно просмажені без місць, що підгоріли.

 

Де купити деревне вугілля ТМ Грилли? 

Якщо вас зацікавив дійсно якісний продукт, тоді заходьте на офіційний сайт виробника grilly.ua, де можна швидко купити деревне вугілля в упаковці будь-якого об'єму за доступною ціною. Крім того можна зробити замовлення по одному з номерів телефону 067 312 98 18, 031 452 32 38, де Ви зможете вугілля деревне купити за допомогою професійного консультанта.