Під час смакування смачного соковитого стейку чи шашлику, або духм’яної рибки під гранатовим соусом, небагато з нас задумуються про те, на якому деревному вугіллі або дровах була приготована Ваша улюблена страва…

Здається, що це неважливо, на якому вугіллі грилювати. Смачно повечеряли, отримали задоволення та й пішли собі.
Насправді, це мега ВАЖЛИВО, щоб Ваша улюблена страва була приготована на якісному деревному вугіллі або деревновугільному брикеті.

Чому??? Тому, що деревне вугілля, виготовлене не промисловим способом, без використанням відповідного сертифікованого обладнання, може виділяти під час грилювання шкідливі речовини канцерогени, які потім осідають на Вашій улюбленій страві і потрапляють у Ваш організм. 😢😢😢