Кількість
|
Вартість
|
||
|
Містить гліцериди поліненасичені лінолеві, мононенасичені олеїнової кислоти, насичені пальмітинові і стеаринові кислоти; багаті фосфоліпідами, фітостеролами, білками (глобулінами), взаємозамінними і незамінними амінокислотами, вітамінами С, Р, РР, В1, В2, каротиноїди, мінералами (калій, кальцій, магній, залізо, марганець, мідь, цинк, селен, молібден, нікель) .
Корисні властивості:
Олія з насіння гарбуза використовується не тільки в лікувальних цілях, але і є найсмачнішою харчовою добавкою. Ця олія - унікальна і майже ідеальна приправа для будь-якої страви.
Олія з гарбузового насіння можна використовувати для приготування різноманітних салатів, салатів з буряку, салату з капусти, приправ, компотів і тушкованих овочів. Це додає кращий аромат до салату. Ця олія також використовується для приготування домашнього майонезу. Гарбузова олія ідеально підходить для приготування тіста.
Гарбузова олія є хорошим дієтичним продуктом.
Олія гарбузового насіння є важливим джерелом енергії для життя людини, який є невичерпним джерелом. Завдяки своїм цілющим властивостям масло з насіння гарбуза відомо як приватна «маленька аптека»: покращує моторну функцію, функцію шлунково-кишкового тракту і жовчних проток, рекомендується при гострому і хронічному гепатиті, холециститі, гастриті, виразковій хворобі шлунку і дванадцятипалої кишки, коліті, нормалізує склад жовчі (профілактика жовчнокам'яної хвороби);
Благотворно впливає на нирки і сечовий міхур, рекомендується при захворюваннях очей, показаний як глистогінний засіб, поліпшує склад крові.
Унікальність - містить лінолеву кислоту (ω-6) і олеїнову кислоту (ω-9). Існує більше 50 макроелементів і мікроелементів.