Що може бути смачніше за шашлик, приготований на деревному вугіллі на свіжому повітрі - мабуть нічого! Крім того, що шашлик приготований таким способом матиме неймовірний аромат, відмінні смакові характеристики, ця страва буде ще й корисною. Деревне вугілля для мангалу від ТМ Grilly - це ідеальний варіант, щоб за короткий час насолодитися соковитим шашликом у колі рідних чи друзів.

 

Чому необхідно використовувати вугілля деревне для шашлику?

Безумовно, в якості палива для мангалу можна виккупити вугілля для шашликуористовувати різні засоби, але вугілля деревне для шашлику від Гриллі є ідеальним, правильним і найкращим варіантом, так як у процесі виготовлення вугілля відбувається повне його очищення від шкідливих смол, використовуються тільки тверді сорти дерев (бук, граб, дуб), крім того це сертифікований та екологічно чистий продукт. Деревне вугілля має такі переваги:

Має ідеальний розмір, тому не вимагає додаткового подрібнення.

На питання, як розпалити вугілля для шашлику, відповідь дуже проста: можна використовувати будь-який вид розпалювача - рідкий або сухий.

Час розпалу вугілля становить 10 – 15 хвилин, час корисного горіння – 1 годину 15 минут.

Деревне вугілля від виробника Гриллі протягом усього горіння зберігає рівномірний жар, тому на ньому можна приготувати велику кількість різних продуктів.

Купити деревне вугілля для шашлику на сайті Гриллі grilly.ua означає придбати простий і зручний у використанні продукт, який можна застосовувати навіть у закритому приміщенні при хорошій вентиляції повітря. Шашлик, смажений на деревному вугіллі, перевершить усі ваші очікування і порадує кожного своїм ідеальним смаком та ароматом.

 

Чому вигідно купити вугілля для шашлику від Grilly?

Не знаєте, де купити вугілля для шашлику, тоді рекомендуємо звернути увагу на ТМ Grilly, оскільки це високоякісна продукція за вигідною ціною з такими перевагами:

Шкупити деревне вугілля  Грилівидкою доставкою такими транспортними компаніями, як Justin, Нова пошта, а також доставка кур'єром.

Можна купити деревне вугілля з готівковою та безготівковою оплатою.

Хорошою ціновою політикою, а також спеціальними знижками та акціями, які влаштовуються на постійній основі.

Купити вугілля деревне інтернет магазин Grilly яке пропонує можна, як оптовим, так і роздрібним покупцям. Мінімальний обсяг упаковки складає 1,5 кг, а максимальний 280 кг.

Обміном та поверненням товару відповідно до чинного законодавства протягом 14 днів після отримання замовлення.

Крім того, Гриллі пропонує не тільки деревне вугілля, Ви можете купити деревовугільні брикети, мангали, одноразовий гриль, а також розпалювачі та інші аксесуари для пікніка.