Сучасний ринок представляє величезну кількість виробників, які виготовляють вугілля деревне, а також брикети, але не всі вони можуть гарантувати їхню гідну якість, оскільки багато виробників не сумлінно ставляться до своєї справи, використовуючи кустарний метод, в результаті чого виходить шкідлива для здоров'я людини та навколишнього середовища сировина. Але Ви завжди можете довіряти українському виробнику дереввного вугілля Grilly, який працює як на українському, так і на європейському ринку та зарекомендував себе як досвідчений, гідний і найкращий партнер.

 

Чому деревне вугілля від ТМ Грилі вважається найправильнішим?

Сертифіковане деревне вугілля, деревно-вугільні брикети, які пропонує ТМ Гриллі це відмінний  товар товар для приготування м'яса, риби, овочів на свіжому повітрі, а також ввиробництво деревного  вугілля Грилі домашніх умовах з таких причин:

Деревне вугілля від виробника Грилі - це екологічно чиста, сертифікована продукція, яка виготовляється в спеціальних ретортах, а також проходить процес піролізу, в результаті чого забираються всі шкідливі смоли.

Виробництво деревного вугілля – це промисловий, автоматизований процес, який гарантує високу якість кінцевого продукту і те, що він у жодному разі не зашкодить вашому здоров'ю.

Ви завжди можете купити вугілля деревне інтернет магазин Grilly яке пропонує з твердих сортів деревини, таких як дуб, граб і бук, але в процесі виробництва використовуються не самі дерева, які вирубуються для цих цілей, а відходи деревини, які закуповуються легальним шляхом.

Продукти, приготовані на вугіллі або брикетах ТМ Грілі матимуть приємний аромат, хрумку скоринку, відмінний смак, а також неймовірну користь.

Виробник Grilly піклується про кожного свого покупця, тому виготовляє найкращий продукт для грилю та мангалу. У процесі виробництва не страждає й довкілля, оскільки шкідливі викиди переробляються на додаткову енергію, яка бере участь у процесі виробництва.

 

На яких умовах співпраці можна купити деревне вугілля?

Щоб купити деревне вугілля вам навіть не доведеться виходити з дому, тому що скориставшись офіційним сайтом виробника grilly.ua, Ви завжди можете здійснити швидке замовлення в домашніх умовах на таких умовах:

Деревно-вугільні і брикети можна купити як оптом, так і в роздріб.

Доставка продукції здійснюється такими способами: транспортними компаніями Нова пошта, Justin, кур'єрською доставкою. Причому товар у сумі від 900 грн. доставляється безкоштовно (тільки Justin).

Сплатити товар можна безготівковим розрахунком у відділенні банку або за допомогою онлайн-банкінгу.