Що може бути краще, ніж деревновугільні брикети, які не тільки мають гарний зовнішній вигляд, але й чудово справляються зі своїм головним призначенням – приготуванням смачного та ароматного м'яса, риби, овочів та всього того, що Ви хочете. Брикети деревновугільні виробляються з деревного вугілля твердих порід дерева (дуб, бук, граб), який потім пресується у спеціальну форму у вигляді привабливих подушечок однакового вигляду та розміру.

Вугілля, а потім брикети, виготовляються на модернізованому виробництві, де розташовуються спеціальні вертикальні реторти. У них виробництво вугілля відбувається без доступу кисню при температурах, що досягають 550 градусів, при цьому без виникнення полум'я. ТМ Гриллі може пишатися таким типом виробництва, оскільки аналогів в Україні просто не існує. До того ж вугілля проходить етап піролізу, який сприяє його повному очищенню від шкідливих смол та інших непотрібних речовин. Саме тому брикети з деревного вугілля мають найвищу якість, продуктивність, а також екологічність та безпеку і як найкраще підходять для ресторанного бізнесу.

Древесноугольные брикеты

 

Чому найкраще деревно-вугільні брикети купити для ресторану?

Найпопулярнішими видами продукції для приготування їжі є деревне вугілля та брикети, але що краще вибрати для ресторану, де потрібен максимальний жар і тривалий час горіння? Найкраще деревновугільні брикети купити з таких причин:

Кухня гриль

товари для гриля В першу чергу деревновугільний брикет неймовірно зручний у використанні, він має естетичний зовнішній вигляд, не пилиться, не кришиться і не ламається, що не менш важливо для ресторану, який має кухню відкритого типу, де видно, як готуються страви.
товари для гриля Деревне вугілля у брикетах має тривалий час корисного горіння. Одна закладка підтримує рівномірний жар протягом трьох годин, що дозволяє приготувати велику кількість різноманітних страв.
товари для гриля Брикети від виробника Гриллі протягом усього часу горіння зберігають свою первинну форму та об’єм, зменшуючись лише у розмірі. Саме тому чистити мангал або гриль після їхнього використання максимально просто та легко.
товари для гриля Деревновугільні брикети не мають диму та зайвого запаху, а при максимальній роботі витяжки навіть найменший запах буде виключено, зате, наприклад, неймовірний аромат шашлику порадує відвідувачів вашого ресторану.

 

Підводячи підсумок:

Деревно-вугільний брикет Гріллі ідеально підходить для хоспера. Після себе він залишає мінімум сміття та гару. Він міцний, не ламається під час транспортування, не кришиться, а це означає, що ваша кухня буде чистою довше. Через постійну високу якість і тривалість жару, ваші кухарі зможуть готувати чудові страви завжди і залишаться задоволені вибором брикету Grilly, а Ви - якісною економією!

Вибираючи деревновугільні брикети в Україні для мангалу, необхідно звертати увагу на маркування ДСТУ або ТУ зазначеної на продукції. Важливо перевірити як його наявність, дійсність, так і значення, бо саме ці цифри підкажуть Вам дійсне призначення даного і Ви зрозумієте, чи підходить він для приготування їжі, чи для опалення.

Деревновугільний брикет від виробника купити в Україні можна переважно для опалення, так як його виробництво є дешевшим і менш вимогливим, ніж виробництво брикету для мангалів. ТМ Grilly є єдиним виробником в Україні, який має технологію виробництва екологічно чистого деревновугільного брикету для барбекю та дотримується європейських стандартів якості, що підтверджується наявністю європейської сертифікації ISO та PEFC

Купити брикети від виробника Grilly означає придбати товар саме для барбекю – чистий та безпечний.

На офіційному сайті виробника grilly.ua є брикети в упаковках різного об’єму, що дозволяє зробити покупку в тій фасовці, яка буде Вам найзручнішою для зберігання та використання. 

 

Деревновугільні брикети Grilly: Які переваги при покупці Ви отримаєте?

Деревновугільні брикети Grilly – це те, що вам потрібно для ресторанного бізнесу. Ми пропонуємо вигідні умови співпраці, індивідуальне обслуговування кожного клієнта, регулярні відправки, постійну наявність продукції та готові задовільнити будь-які Ваші потреби. Купуючи у нас Ви отримаєте такі переваги:

брикети для мангалуСертифіковані та екологічно чисті брикети.
брикети для мангалуТовар за доступними цінами, спеціальні акції та знижки.
брикети для мангалуДеревновугільні брикети можна купити з мінімальною кратністю в 30 кг.
брикети для мангалуКупити деревновугільні брикети можна з готівковою та безготівковою оплатою.