Збереження довкілля та чистота екології на сьогодні є найактуальнішим питанням. Ми живемо тут і зараз, тому повинні піклуватись про менше забруднення природи, бо це вкрай важливо як для нашого існування, так і є проявом турботи про здоров'я наступних поколінь. Але не кожен замислювався над тим, чи може завод з виробництва деревного вугілля бути екологічним по відношенню до довкілля та людства? 

Всім відомо, що дрібні підприємства по виробництву деревного вугілля не сумлінно відносяться до цього питання через те, що створення екологічних процесів на виробництві є масштабним вкладенням як з точки зору грошових вливань, так і масштабування процесів бізнесу. А саме малі, так звані «місцеві виробництва», викидають в навколишнє середовище шкідливі компоненти, забруднюючи тим самим повітря, води та ґрунти. А також, не менш важливим аспектом є відсутність стандартів виробництва та можливості їх контролю, що призводить до залишку частини шкідливих хімічних сполук в самому вугіллі і їх повне спалення відбувається в момент використання вугілля споживачем, що призводить до осідання цих сполук на їжі, що впливає не тільки на її смак, але й на здоров‘ї того, хто її споживає. 

Контроль якості вугілля

Саме тому при виборі гідного виробника, який виготовляє деревне вугілля, необхідно звертати увагу на характеристики його виробництва, яке має працювати без шкоди для екології та дотримуватись всіх норм та вимог не тільки Українського законодавства, але й міжнародних стандартів. 

Саме споживач голосує своїми грошима на підтримку екологічного та свідомого, по відношенню до збереження довкілля, споживання якісного продукту.

 

Виробництво деревного вугілля TM GRILLY - це безпечний процес без шкоди для планети 

Перечинський лісохімічний комбінат - це завод по виробництву деревного вугілля, який займається безпосереднім виготовленням деревного вугілля згідно з усіма міжнародними стандартами. Наявність численних сертифікатів, які говорять про відповідальність заводу перед довкіллям, тільки підтверджують його безпечну роботу і нешкідливість для екології нашої планети. Адже важливе значення має яке вугілля деревне купити. Тому можна з упевненістю стверджувати, що виробництво деревного вугілля ™ Grilly є екологічно чистим з таких причин:

Аналіз вугілля

  1. В процесі виробництва деревного вугілля застосовується етап піролізу, який очищує деревину від шкідливих смол та інших органічних речовин. Але ці з'єднання не потрапляють в атмосферу, оскільки спеціальний котел утилізатор переробляє їх при температурі понад 1100 градусів, перетворюючи на чисту пару та додаткове джерело енергії, яка використовується для подальших етапів виробництва.
  2. Вся система виробництва деревного вугілля ТМ Grilly відбувається безперервно 24/7 та є повністю комп‘ютеризованою, що дозволяє контролювати кожний з її етапів, виводячи інформацію на монітори із показниками температур та інших виробничих процесів.
  3. Ми як свідомий виробник створили повністю безпечний процес та строго контролюємо виробництво екологічно чистої продукції на кожному з її етапів:
    Після процесу піролізу готове вугілля обдається парою при високому тиску, що забезпечує очищення продукції від пилу та дрібних частинок. Споживач гарантовано отримує чисте та якісне вугілля великої фракції.
    Наявність власної лабораторії, яка постійно робить забір та контроль готової продукції, гарантує стабільно однакову високу якість кожної виготовленої партії деревного вугілля.
    Весь наш виробничий процес деревного вугілля має замкнутий цикл і створений таким чином, що всі органічні речовини, які утворюються в результаті піролізу (в тому числі оцтова кислота, формальдегід, та інші понад 180 газоподібних речовин) згоряють повністю всередині цього замкнутого циклу, утворюючи значну кількість тепла, яке ми направляємо на інші виробничі процеси (такі як первинна сушка деревини і т.п.). З точки зору користі для екології - це унеможливлює попадання небезпечних та вкрай шкідливих викидів в атмосферу, стічні води та ґрунти.
  4. Крім того, виробник вугілля ТМ Grilly забезпечує прозорість ланцюга поставок сировини, а також гарантує соціальну відповідальність і диверсифікацію енергоресурсів. Всі ці процеси контролюються не тільки українськими державними органами, але й міжнародними організаціями, за що вугілля Грилі отримало міжнародне визнання та наявність відповідних сертифікатів, таких як PEFC, ISO, BSCI.

Усі вищеперелічені факти доводять, що Ви завжди можете купити екологічно чисте деревне вугілля від виробника Гриллі і бути впевнені у збереженні екології, завтрашньому дні, а також у безпеці продукції для вашого здорового споживання.

Виробництво вугілля

 

Чому краще всього деревне вугілля купити від ТМ Грилли? 

Якщо вам необхідно деревне вугілля купити, то краще і надійніше чим виробника Grilly вам просто не знайти. При чому, не залежно від ваших цілей застосування вугілля, чи то для ресторанного бізнесу, роздрібного продажу або приготування їжі для смачної вечері, деревне вугілля TM "GRILLY" - це екологічно чиста, сертифікована продукція, а тому це кращий вибір для кожного.

До того ж ми пропонуємо купити вугілля деревне в інтернет-магазині Grilly, оскільки це найшвидший і найлегший спосіб для здійснення покупок. На нашому простому і зрозумілому офіційному сайті grilly.ua Ви можете ознайомитися з наявною продукцією, побачити актуальні ціни, акції і спеціальні пропозиції.