Складові:

  • Сирий свинячий сальник - 1 шт .;
  • Цибулина - 2 шт .;
  • Часник - 2 зубчики;
  • Петрушка - 1/2 пучка;
  • Вершкове масло - 1 ст. л .;
  • Вершки - 100 мл;
  • Свинячий фарш (прокрученого через велику сітку) - 600 г;
  • Cіль;
  • Чорний перець;
  • Шавлія - 1/2 ч.л .;
  • Яйце - 1 шт .;
  • Рослинна олія - 5 ст.л.

 

Приготування:

1. Покласти сальник в миску з холодною водою на 1 годину.

2. Цибулю і часник дрібно нарізати. Дрібно порізати окремо петрушку. Нагріти вершкове масло, пасерувати в ньому цибулю і часник. Додати петрушку, залити вершками, зняти сковороду з вогню.

3. Змішати свинячий фарш з сіллю, перцем, шавлією, яйцем і масою зі сковороди. Вийняти з води свинячий сальник. Обережно розправити і нарізати на частини. Сформувати невеликі котлети, загортаючи кожну в шматочок сальника. Потім котлети змастити олією і покласти на одноразовий гриль.

4. Довести котлети до готовності протягом 35-40 хвилин на сильному жарі, кілька разів перевертаючи і змащуючи медово-імбирною глазур'ю.

 

Смачного!