Складові:

  • Курячі крильця - 1 кг .;
  • Корінь імбиру - 3 см;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • Соєвий соус - 50 мл;
  • Винний оцет (або яблучний) - 20 ст. ложки;
  • Майонез - 150 г;
  • Сіль - 2 ч. ложки;
  • Чорний мелений перець - 1 ч. ложка;
  • Червоний мелений перець - 1/2 ч. ложки.

 

Приготування:

1. Приготуйте спочатку маринад. Імбир натерти на дрібній тертці. Цибулину очистити і дрібно нарізати. Об'єднати імбир, цибуля, соєвий соус, оцет і майонез.

2. Курячі крильця вимити й обсушити паперовим рушником, посолити, поперчити, а потім залити імбирним маринадом. Ретельно все перемішати руками. Залишити маринуватися крильця на ніч.

3. Приготувати крильця на грилі. Рум'яні ароматні крильця добре подавати до овочів.

 

Смачного!