Складові:
- Курячі крильця - 1 кг .;
- Корінь імбиру - 3 см;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт;
- Соєвий соус - 50 мл;
- Винний оцет (або яблучний) - 20 ст. ложки;
- Майонез - 150 г;
- Сіль - 2 ч. ложки;
- Чорний мелений перець - 1 ч. ложка;
- Червоний мелений перець - 1/2 ч. ложки.
Приготування:
1. Приготуйте спочатку маринад. Імбир натерти на дрібній тертці. Цибулину очистити і дрібно нарізати. Об'єднати імбир, цибуля, соєвий соус, оцет і майонез.
2. Курячі крильця вимити й обсушити паперовим рушником, посолити, поперчити, а потім залити імбирним маринадом. Ретельно все перемішати руками. Залишити маринуватися крильця на ніч.
3. Приготувати крильця на грилі. Рум'яні ароматні крильця добре подавати до овочів.
Смачного!