Складові:

  • Яловичина - 500 г;
  • Помідори - 4 шт .;
  • Цибуля- 3 головки;
  • Червоний болгарський перець - 2 шт .;
  • Рослинна олія - 4 ст. л .;
  • Сіль - 2 ч. л .;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Перець чорний мелений за смаком.

 

Приготування:

1. Пропустіть яловичину через м'ясорубку, додайте півтори чайної ложки солі і перець за смаком, ретельно перемішайте і скачайте з фаршу близько 30 невеликих ковбасок.

2. Обмажте яловичині ковбаски рослинним маслом і підсмажте 5-8 хв. на решітці одноразового гриля.

3. Наріжте цибулю кільцями і помідори кружечками, посипте сіллю і чорним перцем. Дрібно порубайте 3 зубчики часнику і пасеруйте в олії 2-3 хв. У тій же сковороді разом з часником обсмажте протягом 4-5 хв. нарізаний часточками червоний болгарський перець.

4. Готові чевапчічі розкладіть на тарілки і подавайте разом зі смаженим болгарським перцем, помідорами і цибулею.

 

Смачного!