Складові:
- Яловичина - 500 г;
- Помідори - 4 шт .;
- Цибуля- 3 головки;
- Червоний болгарський перець - 2 шт .;
- Рослинна олія - 4 ст. л .;
- Сіль - 2 ч. л .;
- Часник - 3 зубчики;
- Перець чорний мелений за смаком.
Приготування:
1. Пропустіть яловичину через м'ясорубку, додайте півтори чайної ложки солі і перець за смаком, ретельно перемішайте і скачайте з фаршу близько 30 невеликих ковбасок.
2. Обмажте яловичині ковбаски рослинним маслом і підсмажте 5-8 хв. на решітці одноразового гриля.
3. Наріжте цибулю кільцями і помідори кружечками, посипте сіллю і чорним перцем. Дрібно порубайте 3 зубчики часнику і пасеруйте в олії 2-3 хв. У тій же сковороді разом з часником обсмажте протягом 4-5 хв. нарізаний часточками червоний болгарський перець.
4. Готові чевапчічі розкладіть на тарілки і подавайте разом зі смаженим болгарським перцем, помідорами і цибулею.
Смачного!