Складові:

  • Кабачки - 4 шт;
  • Білий хліб - 2 шматочки;
  • Білі гриби - 0,3 кг .;
  • Твердий сир - 100 грам;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт .;
  • Базилік - кілька гілочок;
  • Часник - 3-4 зубчики;
  • Майонез - 3-5 ст. ложок;
  • Сіль за смаком.

 

Приготування:

1. Кабачки порізати уздовж тонкими пластинами.Посолити і обсмажити на мангалі з двох сторін.
 
2. Хліб порвати на маленькі шматочки і обсмажити до золотистої скоринки. Подрібнити і обсмажити білі гриби. На дрібній тертці потерти твердий сир. Лук з базиліком дрібно порізати. Всі складові змішати і заправити майонезом.
 
3. В результаті на кожну пластину кабачка викладаємо трохи начинки і звертаємо в рулетики. Щоб вони не розкручувалася, можна проколоти рулетики зубочистками. Страва смачна як гарячою, так і холодною.

 

Смачного!