Складові:
- Кабачки - 4 шт;
- Білий хліб - 2 шматочки;
- Білі гриби - 0,3 кг .;
- Твердий сир - 100 грам;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт .;
- Базилік - кілька гілочок;
- Часник - 3-4 зубчики;
- Майонез - 3-5 ст. ложок;
- Сіль за смаком.
Приготування:
1. Кабачки порізати уздовж тонкими пластинами.Посолити і обсмажити на мангалі з двох сторін.
2. Хліб порвати на маленькі шматочки і обсмажити до золотистої скоринки. Подрібнити і обсмажити білі гриби. На дрібній тертці потерти твердий сир. Лук з базиліком дрібно порізати. Всі складові змішати і заправити майонезом.
3. В результаті на кожну пластину кабачка викладаємо трохи начинки і звертаємо в рулетики. Щоб вони не розкручувалася, можна проколоти рулетики зубочистками. Страва смачна як гарячою, так і холодною.
Смачного!