Під час смакування смачного соковитого стейку чи шашлику, або духм’яної рибки під гранатовим соусом, небагато з нас задумуються про те, на якому деревному вугіллі або дровах була приготована Ваша улюблена страва…

Здається, що це неважливо, на якому вугіллі грилювати. Смачно повечеряли, отримали задоволення та й пішли собі.
Насправді, це мега ВАЖЛИВО, щоб Ваша улюблена страва була приготована на якісному деревному вугіллі або деревновугільному брикеті.

Чому??? Тому, що деревне вугілля, виготовлене не промисловим способом, без використанням відповідного сертифікованого обладнання, може виділяти під час грилювання шкідливі речовини канцерогени, які потім осідають на Вашій улюбленій страві і потрапляють у Ваш організм. 😢😢😢

 

Культура професійного барбекю в Україні знаходиться ще на етапі розвитку, часто більшість споживачів звертають увагу лише на ціну, а не на якість продукції. Чим дешевше, тим краще! Ось таким гаслом, при виборі деревного вугілля, керуються більшість покупців, рестораторів, кухарів та просто людей, які полюбляють грилювати.

ТМ “GRILLY” зобов’язана повідомити, що більше 80% всього деревного вугілля, яке виробляється в Україні, виготовляється “кустарним методом” в так званих “бочках”, “цистернах”. В процесі такого виробництва виділяється багато шкідливих сполук: сажа, метан, азотні сполуки, оксиди вуглецю, пари спирту й оцтової кислоти. Таке вугілля потім потрапляє на прилавки супермаркетів, АЗС тощо.
При покупці деревне вугілля або брикету ТМ “GRILLY”, Ви надаєте перевагу екологічно чистій деревновугільній продукції, безпечній для здоров’я. ТМ “GRILLY” виробляється на ТДВ “Перечинський лісохімічний комбінат”, єдиному в Україні підприємстві, яке сертифіковане згідно міжнародних стандартів та використовує промисловий спосіб виробництва.


Вибір за Вами!!!